Mircea Lucescu este optimist inainte de finala Cupei UEFA, care va avea loc miercuri, antrenorul roman precizand ca vrea sa duca ultimul trofeu din istoria competitiei la Donetk. In alta ordine de idei, Lucescu senior a declarat ca pentru Romania este o mare performanta ca are doi reprezentanti in finala Cupei UEFA, antrenorul principal si un jucator, Razvan Rat.

"Este o performanta si pentru Romania ca are doi reprezentanti in finala UEFA, vom simti romaneste in acest meci. Am mai jucat meciuri importante si finale, dar acum, alaturi de acesti baieti care se afla la prima finala din cariera, simt si eu ce simt ei, aceleasi emotii, sunt unul de-ai lor. Am construit si la Donetk, la fel ca in intreaga mea cariera, o echipa competitiva, cu care sunt sigur ca nu ma voi opri doar la aceasta performanta. Sa nu uitam ca Sahtior este singura echipa care a batut Barcelona la ea acasa", a declarat Mircea Lucescu intr-o conferinta de presa.

Werder Bremen si Sahtior Donetk se vor intalni in finala Cupei UEFA, partida urmand sa aiba loc, miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul Sukru Saracoglu.

Mircea Lucescu a deplasat la Istanbul urmatorul lot de jucatori:

Portari - Sust, Hudjamov, Piatov, Virt

Fundasi - Hubschman (fara drept de joc), Kucer, Sevciuk, Rat, Cigrinski, Iscenko, Cijov, Fedetki, Iezerski

Mijlocasi: Duljaj, Fernandinho, Jadson, Ilsinho, Lewandowski, Gai, Willian, Kravcenko, Polianski, Srna

Atacanti: Castillo, Seleznov, Adriano, Gladki, Fomin, Moreno.