Mircea Sandu ezita sa-l concedieze pe directorul Departamentului de Realtii Internationale al FRF, Florin Prunea, pentru ca nu are confirmarea de la DNA ca Prunea este in mod oficial cercetat penal. Decizia presedintelui FRF l-a infuriat pe fostul impresar, Ioan Becali, care i-a transmis lui Sandu ca "daca nu-l da afara, inseamna ca e si el manjit".

"Am discutat cu un avocat, am analizat situatia si trebuie sa aplicam legea. Nu stiu exact ce voi face. Nu pot sa intru in contradictie cu legislatia muncii si de aceea am apelat la un avocat. Voi primi punctul de vedere de la el in cateva zile. Trebuie sa fiu acoperit de lege, pentru ca nu vreau ca o persoana din FRF sa spuna ca a fost data afara ilegal. Nu mi-e frica de nimeni, nu sunt santajat de nimeni, dar nu pot sa iau deciziile asa usor. Nu am primit confirmarea de la DNA ca Prunea e cercetat penal. Fiecare e responsabil pentru ceea ce face, iar legea trebuie sa isi spuna cuvantul", a spus Sandu la Gsp tv.

Ioan Becali: "Mircea Sandu trebuie sa-l dea urgent afara pe Prunea. Pana la judecata el are prezumtia de nevinovatie, dar el este invinuit oficial si Mircea Sandu e obligat sa-l dea afara. Daca Mircea Sandu nu il da afara pe Prunea, inseamna ca e manjit si el si inseamna ca nu e barbat" .