Marius Lacatus a ramas singur in Ghencea dupa partida pierduta de Steaua in fata Rapidului. Suporterii i-au cerut demisia, patronul se asteapta sa plece de bunavoie, iar jucatorii au vorbit pe teren despre invataturile pe care le-au deprins de la antrenorul lor. "Eu sunt responsabil pentru aceste rezultate. Daca patronul considera ca e momentul unei schimbari, eu nu pot face nimic", a spus chiar Lacatus.

Marius Lacatus: "Eu sunt responsabil pentru rezultate si nu reprosez nimic echipei, decat atunci cand suntem fata in fata. Cand o echipa nu se afla acolo unde doreste, primul vinovat e antrenorul. Nu m-am gandit la nimic, pentru ca nu vreau sa mi se puna pata pe ochi si sa iau vreo decizie pe care sa o regret apoi. Daca patronul si conducerea consideră ca e momentul unei schimbari, eu nu pot sa fac nimic. E hotararea lor daca in ultimele 3 etape vor sa continue cu altcineva".

"Cred ca Lacatus va pleca singur din vara. Nu il dau eu afara, are clauza, de ce sa ii dau bani, sa plece el. Cred ca va pleca, e om cu bun simt", a fost mesajul patronului Stelei pentru Lacatus.

"A fost un meci aproape la fel de slab ca si Steaua-Dinamo. Nu cred ca Lacatus are vreo vina. Echipa Steaua este foarte slaba, asta e problema. Trebuie sa adoptam aceeasi tactica precum englezii, sa aducem doar jucatori care au fost la echipa nationala, pentru ca le facem rau romanilor. Pe arbitru nu-l acuza nimeni ca a fost partinitor, dar nu a rupt gura targului", a spus Dragomir la Telesport.