Adrian Mititelu, patronul Universitatii, a anuntat la finalul partidei Craiova - Buzau, scor 1-1, ca l-a demis pe antrenorul italian Nicolo Napoli. Rezultatul nesatisfacator inregistrat impotriva lanternei Ligii 1 la fotbal nu a ramas fara rezultat in Banie.

"Din pacate, e in joc munca unei echipe de un an intreg. Va anunt astfel ca incepand din acest moment Nicolo Napoli si Jerry Gane sunt suspendati din functie. In cateva ore voi anunta un interimar", a declarat patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu.

In lupta pentru o pozitie care sa-i asigure prezenta in viitoarea editie a Europa League, Universitatea Craiova a remizat mai mult decat surprinzator, scor 1-1, impotriva Buzaului, echipa virtual retrogradata in Liga 2. Gloria a reusit pe Ion Oblemenco ceea ce nu a putut realiza liderul Dinamo, cainii plecand invinsi din Banie (scor 2-0).

In alta ordine de idei, Nicolo Napoli mai avea contract cu gruparea olteana pana la finalul sezonului, iar in urmatoarea perioada se asteptau discutii intre tehnician si juveti pentruprelungirea intelegerii.