Universitatea Craiova a castigat cu 1-0 meciul din etapa a 30-a impotriva echipei CS Otopeni. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 78 de Florin Costea. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu recunoaste ca a avut emotii deoarece echipa sa nu reusea sa inscrie dar pina la urma si Steaua a marcat greu aici.

Florin Costea a primit in minutul 78 o pasa buna de la Soava si a inscris in poarta lui Cristi Munteanu golul de trei puncte. Otopeniul a inscris si el cu un minut inainte de terminarea timpului regulamentar, dar a fost anulat.

"Am avut emotii extraordinare cand am vazut ca nu reusim sa marcam. Asta e, in zilele astea nu mai exista echipe mici. Importante sint punctele. Pina la urma si Steaua a marcat greu aici. Jucatorii Craiovei trebuie sa joace, sa-si atinga obiectivele, nu trebuie sa se gindeasca ei la procesul de licentiere", a declarat patronul Mititelu la finalul partidei.

Ilie Balaci pune jocul de duminica al Craiovei pe seama problemelor cu licenta Universitatii pentru sezonul urmator: "Trebuie sa ne multumim cu cele trei puncte, dar, cum am spus, ne intereseaza mai mult jocul decit punctele. Speram sa ne revenim, pentru ca dupa meciul cu Buzau vor incepe meciurile frumoase. Cred ca baietii sint afectati si de cazul cu licentierea".