Steaua si Dinamo au oferit unul dintre cele mai slabe derbiuri din ultima perioada, fotbalul prestat de cele doua echipe fiind invechit. Cu combinatii previzibile, fara posibilitatea de a vedea cateva pase consecutive, derbiul de Romania a fost unul modest. "Ati vazut Real - Barcelona? Ala fotbal, nu ce e la noi in Liga 1", sintetizeaza Gigi Becali disputa in urma careia Steaua isi ia adio de la locurile de Champions League.

Click aici pentru rezultate si clasament.

Omul de afaceri isi toarna cenusa in cap, fiind de parere ca este singurul vinovat de aducerea lui Marius Lacatus pe banca tehnica a ros-albastrilor.

"La un club, patronul decide tot! Daca eu imi pun un capitan care nu corespunde, cine e de vina? Eu sunt singurul responsabil! Nu avea ce sa faca, inainte da, dar nu pe ultima suta de metri", a precizat patronul facand referire la Marius Lacatus.

O asemenea partida modesta i-a facut pe finantatori sa vada diferenta enorma dintre ceea ce se joaca la noi si fotbalul adevarat de afara.

"Adevarul e ca in Romania nu avem fotbal. Pai, Dinamo a venit aici, la noi, sa ia un punct. Au pus autobaza in poarta, iar noi nu am putut sa o doboram. Fotbalul adevarat se joaca in Liga sau in Italia, in Spania, in Anglia. Pai, ati vazut Real - Barcelona? Ala fotbal, nu ce e la noi, in Liga I", a conchis Gigi Becali.

Steaua a remizat, scor 1-1, marele derbi cu Dinamo si pastreaza sanse doar teoretice de a mai prinde un loc de Champions League.