Steaua - Dinamo, marele derbi al fotbalului romanesc, trezeste ca intotdeauna un interes enorm, casele de bilete ale arenei din Bulevardul Ghencea fiind luate cu asalt in aceasta saptamana. Marele scandal apare atunci cand vine vorba de reciprocitatea biletelor dintre cele doua cluburi bucurestene: Dinamo vrea 1260 de bilete, in timp ce Steaua nu mai vrea dinamovisti pe stadion dupa incidentul cu autocarul ros-albastrilor.

Cainii le-au oferit 676 de bilete stelistilor la partida din tur, desfasurata pe stadionul din Stefan cel Mare (scor 1-1) si vor pentru disputa de vineri seara 5% din capacitatea arenei, adica 1260 de tichete.

Prin vocea presedintelui Valeriu Argaseala, Steaua nu mai vrea suporteri ai alb-rosilor in Ghencea dupa episodul petrecut la Afumati, acolo unde dinamovistii sunt acuzati ca ar fi spart autocarul Stelei si ca l-au ranit serios la cap pe fundasul Pawel Golanski.

Dinamovistii nici nu concep sa nu aiba fani in tribuna, iar oficialii liderului fac toate demersurile posibile pentru ca ultrasii sa ia loc in peluza II a stadionului din Ghencea.

"Consider nemotivata si nejustificata cererea celor de la Steaua, ca meciul de vineri sa se dispute fara spectatori. Astfel de cereri au darul de a inflama atmosfera. Nu vad nici o legatura intre evenimentele regretabile de ieri si prezenta suporterilor lui Dinamo la meciul din Ghencea. Am deplina incredere in suporterii lui Dinamo. Cred ca ambele galerii au maturitatea de a respecta meciul numarul unu al Ligii 1", a declarat Nicolae Badea la gsp.tv.

In alta ordine de idei, Mircea Rednic nu se poate baza pe serviciile lui Zicu, Ze Kalanga, Lobont, Dolha, Blay, Malick, Bratu (toti accidentati), Simao si Lucian Goian (suspendati). Singura veste buna este aceea ca pentru meciul de vineri au fost recuperati Gabi Tamas si Gabi Bostina.

Steaua si Dinamo se vor intalni, vineri, de la ora 21.00, pe stadionul Steaua, intr-o partida care face parte din etapa cu numarul 30 din Liga 1.