"La nationala se vine cu sufletul si jucatorii convocati trebuie sa constientizeze asta", le-a transmis Razvan Lucescu tricolorilor. Selectionerul e constient ca nu va putea cladi o echipa competitiva fara "oameni cu state vechi", insa Lucescu jr se bazeaza si pe forte noi pentru nationala.

In ceea ce priveste indisciplina si "fitele" de la nationala, Razvan Lucescu si-a facut un plan in care cuvintele de ordine sunt respectul si organizarea. "Nu sunt nici primii, nici ultimii care au dat dovada de indisciplina. Eu plec de la premiza ca nu vor exista escapade nocturne sau alte lucruri de genul acesta. Va exista un regulament de ordine interioara pe care il voi prezenta la reunire. Ei trebuie sa constientizeze ca grupul e mai important decat individul.

Sa nu se inteleaga gresit. Nationala nu e puscarie! Daca noi vom comunica bine, atunci va exista un respect reciproc care ii va determina sa evite actele de indisciplina. Sunt multe lucruri la mijloc. Normal ca nu as fi de acord cu fumatul, spre exemplu, dar decat sa se ascunda prin bai sau mai stiu eu unde, mai bine le permit sa mai traga o tigara. Imaginea fotbalului romanesc nu este deloc buna in acest moment, iar tricolorii o pot repara", a spus Razvan Lucescu in Prosport.