Gabi Tamas a primit doar o etapa de suspendare dupa ce in partida cu CFR Cluj, dinamovistul a avut un conflict cu Kone si a fost eliminat direct. Chiar daca va rata meciul cu Otelul, Tamas va putea fi folosit in derby-ul cu Steaua. "Daca nici acum nu s-au astamparat astia de la Dinamo, dupa atatea arestari...Daca in regulament scrie ca Tamas trebuia sa stea doua etape, eu de ce sa tac", a spus patronul Stelei.

Comisia de Disciplina a decis ca Tamas va primi o singura etapa de suspendare, desi regulamentul spune "pentru bruscarea efectuata prin tragere sau impingere se prevede o suspendare de minimum doua jocuri și maximum trei". "Tamaş a primit o etapa pentru ca a fost incadrat la articolul care prevede ca un jucator va fi suspendat automat pentru un joc daca foloseste excesiv forta", a explicat managerul sportiv al lui Dinamo, Petre Buduru.

Gigi Becali: "Imi confirma clar ca anul trecut, pe Goian, tot Borcea l-a suspendat, si am pierdut campionatul. Dumnezeu nu doarme si tot ce face Borcea cu Comisiile o sa se intoarca impotriva lor. Daca in regulament scrie ca Tamas trebuie sa fie suspendat doua etape, eu de ce sa tac? Eu am ce am cu Borcea, cu restul nu am nimic. "Daca nici acum nu s-au astamparat astia de la Dinamo, dupa atatea arestari... Cernat e omul lui Borcea, face numai ce vrea el. Cat o mai tinem cu magariile astea?"(gsp tv).