Razvan Lucescu si-a luat foarte in serios indatoririle de selectioner si a inceput deja sa se intereseze de toti jucatorii romani care joaca in strainatate. "L-am sunat pe Radoi dupa accidentare, dar nu l-am sunat doar pe el, ci pe mai multi jucatori care evolueaza in strainatate", a recunoscut Lucescu jr., subliniind ca nu a fost sunat de niciun tricolor dupa ce a fost numit selectioner.

"Nu am fost sunat de ei si este foarte bine ca nu au facut asta. Este normal ca eu sa ii sun si nu invers, dupa numirea mea in functie. Nu ma deranjeaza in niciun fel si consider ca jucatorii au procedat foarte bine asteptand ei telefonul meu".

Selectionerul a recunoscut ca s-a interesat de starea de sanatate a lui Mirel Radoi, jucatorul lui Al-Hilal accidentandu-se, din nou, la nas la finalul saptamanii trecute. "Este adevarat ca l-am sunat pe Radoi, dupa accidentare, dar nu l-am sunat doar pe el, ci am sunat mai multi jucatori care evolueaza in strainatate. In functie de cum imi permite timpul, vorbesc cu fiecare, pentru ca este normal sa imi pese, sa ii sun si sa stabilesc un contact, macar verbal, pana ajungem sa discutam fata in fata. Vreau ca ei sa imi stie ideile cu care pornesc la drum, sa incercam sa ne cunoastem putin, fie si la telefon pentru inceput, pentru ca in felul acesta ne va fi mai usor tuturor la prima intalnire a nationalei", a mai spus Lucescu.