Dinamo s-a miscat repede si a reusit sa aduca in Stefan cel Mare doi portari in saptamana derby-ului cu Steaua, dar si a intalnirii de marti cu Otelul Galati. Sarbul Igor Koijc si letonul Aleksandr Kolinko sunt portarii adusi de sefii lui Dinamo pentru a-i inclocui pe Lobont si Dolha.

Probleme mari la Dinamo inaintea derby-ului traditional cu marea rivala Steaua. Dupa ce l-a pierdut pe Bogdan Lobont pentru restul sezonului, Mircea Rednic a primit inca o lovitura: al doilea portar al cainilor, Dolha, s-a accidentat in partida cu CFR Cluj si va lipsi trei saptamani. Cine apara contra Otelului, dar mai ales Stelei? Florin Matache este singurul portar care a mai ramas in lot, insa sefii din Stefan cel Mare nu exclud posibilitatea ca antrenorul cu portarii, Marius Bratu, sa fie legitimat si trimis sa apere poarta dinamovista.

Cristi Borcea confirma: "Se pare ca minim 3 saptamani nu va avea voie sa alerge. Este o pierdere grea. Parca suntem blestemati. Va trebui sa aducem un portar, unul care sa nu fie sub contract. Cel mai probabil, vom aduce un strain".(gsp tv)

"Speram sa legitimam un portar macar pana la meciul cu Steaua. Am mai jucat cu Matache in poarta, cred ca vom castiga la Galati. E grav, grav. Trebuie sa ramana in afara gazonului minim o luna de zile. Ghinion mai mare nu cred ca poate avea cineva! Incredibil! Poate gasim un portar sau doi care nu au jucat la alte echipe, sa vedem ce se intampla. Am mare incredere in Matache, dar cine stie ce se mai intampla. E nevoie macar de o rezerva de valoarea lui Matache. Daca nu gasim un portar in strainatate in aceasta noapte, il legitimam pe antrenorul cu portarii", a spus Vasile Turcu.

Florin Matache, solutia cea mai la indemana pentru Rednic, are 28 de ani si a bifat doar 11 partide in Liga 1 si trei in Cupa UEFA.