Gura "pacatosului" Ionica Serea a inceput sa graiasca: arbitrul a povestit la GspTV ca MM Stoica l-a sunat in vremea cand era manager in Ghencea si i-a "oferit" sansa de a arbitra un meci al Stelei. Era vorba despre un meci Steaua - Poli Timisoara si Serea chiar a ajuns sa conduca acel meci!

Dupa joc, a primit un telefon de la finantatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, care l-a felicitat pentru prestatie. Arbitrul spune ca si-a dat seama pe cine trebuia sa arbitreze in urmatoarea etapa, chiar pe Vaslui! Si intr-adevar, Serea a fost delegat sa conduca un Vaslui - Sportul, incheiat cu 3-0 pentru bucuresteni.

Arbitrul a dezvaluit ca a fost sunat de Porumboiu si in aceasta primavara, dupa un meci FC Arges - Steaua, pentru a-l lauda, si l-a intrebat daca nu vrea sa arbitreze si urmatorul meci al Vasluiului care urma sa se deplaseze pe terenul lui CFR Cluj. Serea spune ca a refuzat, intrucat Porumboiu il atacase tot timpul in public.

"Cand am avut probleme acum cativa ani, la Cupa, cu National - Dinamo, domnul Porumboiu m-a ajutat, recunosc, fiindca s-a dus la comisie si le-a spus ca nu ma pot da afara, intrucat sunt cel mai bun arbitru din tara! Astepta rasplata, dar asta nu se poate" - Ionica Serea, la GspTV.