Barcelona umileste Realul chiar pe Santiago Bernabeu, scor 6-2, si ii face cadou lui Josep Guardiola una dintre cele mai frumoase zile din viata sa. Capitanul galacticilor, Raul Gonzalez, recunoaste suprematia clara a catalanilor, atacantul precizand ca Madridul a fost impotent in fata furiei blau-grana, informeaza Marca.

"Este una dintre cele mai fericite zile din viata mea. Sa faci un asemenea meci pe terenul lui Real nu este niciodata usor. Sunt de-a dreptul incantat sa stiu ca acest succes a facut fericiti atat de multi oameni. La fel cum am procedat de-a lungul acestui sezon, am venit la Madrid increzatori in filosofia noastra de a juca toate partidele la victorie", a declarat Guardiola.

"Jos palaria in fata Barcelonei. Am incercat sa dam tot ce avem mai bun din noi, dar mai mult nu s-a putut. Am fost impotenti. Este un esec foarte dureros, atat pentru noi, jucatorii, cat si pentru fanii madrileni. Acum, catalanii au titlul de campioni in buzunar", a precizat Raul Gonzalez, capitanul Realului.

"Nu este deloc placut sa pierzi de o asemenea maniera in fata marii rivale. Ne-am pus foarte multe sperante in acest meci, dar adversarul a fost mai bun si a meritat victoria. FC Barcelona a dominat autoritar partida, desi pot spune ca echipa mea a inceput bine meciul. Jucatorii catalani sunt formidabili, iar daca le lasi spatii, asa cum am facut noi, nu mai ai nicio sansa in fata lor. Cei de la Barcelona sunt capabili sa castige pe orice teren, deoarece sunt cu o clasa deasupra tuturor", a precizat Juande Ramos, antrenorul Madridului.

Barcelona a surclasat pe Real Madrid cu 6-2, catalanii departandu-se la 7 puncte fata de marele rival cu numai 4 etape inainte de terminarea sezonului din Primera Division.