Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins apelul clubului FC Vaslui in cazul fostului jucator al lui Dinamo, Julio Cesar. Mai mult, TAS a decis ca Vasluiul trebuie sa plateasca "cainilor" pagube morale de 3.000 de franci elvetiani plus 70% din cheltuielile de judecata.

FC Vaslui a inaintat un apel la TAS, dupa meciul cu Dinamo (scor 2-1), potrivit caruia Julio Cesar nu avea drept de joc in partida cu moldovenii, de la data de 30 august 2008. Vasluienii trebuie sa mai plateasca 70% din cheltuielile de judecata, restul de 30% urmand sa fie achitat de Federatia Romana de Fotbal.

Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui: "Ma asteptam la aceasta decizie din partea TAS de vreo doua-trei zile, pentru ca am mai aflat ca au aparut niste documente noi. In primul rand, FRF si-a insusit deciziile Comisiilor de litigiu in acest caz si in al doilea rand, Dinamo a spus ca nu a cerut anularea cartonasului rosu pentru Julio Cesar. FRF a devenit parte in acest proces si nu trebuia sa se implice in litigiul dintre doua cluburi, dar asta e situatia, nu ma mai surprinde nimic.

Iar ceea ce face Dinamo e chiar sfidator. Pai dacă nu au cerut ei anularea cartonasului, cum s-a luat decizia? Raman la parerea ca am avut dreptate, dar daca FRF si-a asumat deciziile, e greu ca TAS sa treaca peste ele, pentru ca nu face de obicei acest lucru. Nu ma simt deloc deranjat, pentru ca e greu ca dreptatea sa vina de la FRF".