"Sa le fie rusine de la un capat la altul pentru acest arbitraj", a spus Adrian Porumboiu dupa ce FC Vaslui a fost eliminata din semifinalele Cupei Romaniei de CFR Cluj. Finantatorul moldovenilor a acuzat ca arbitrajul partinitor al lui Serea are legatura cu Mircea Sandu. Replica presedinteleui FRF nu a intarziat sa apara: "eu am alte atributii in Comitetul Executiv decat sa ma ocup de arbitrii".

"Serea a venit cu o tema foarte clara, a venit si cu Dan Petrescu observator, iar prezenta acestuia ma duce deja cu gandul ca a fost ceva. Sunt convins ca Mircea Sandu nu e strain de treaba asta, daca nu ma respecta, nici eu nu o sa-l mai respect. Nu putea sa faca Serea asta de capul lui, mai ales la ce se intampla azi cu arbitrajul romanesc. Nu ne ascundem acum, poate sa ma suspende cat vrea. Sa le fie rusine de la un cap la altul. Stiu toate dedesubturile, dar am zis sa imi vad de treaba mea pana acum", a spus Porumboiu la GSP TV.

"Cum sa-l dau afara pe Viorel dupa meciul asta? Am si vorbit cu el la final, nu stia ce sa mai creada. Jucatorilor ce sa le mai spun? Nu am ce sa le reprosez", a adaugat finantatorul Vasluiului.

Mircea Sandu: "Nu m-am ocupat, nu ma ocup si nici nu ma voi ocupa de arbitrii. Aseara, dupa meciul de cupa, Porumboiu ma incrimina pe mine vizavi de arbitrajul lui Serea. Nu ma mai intrebati absolut nimic de arbitraj. Eu am alte atributii in Comitetul Executiv decat sa ma ocup de delegarea arbitrilor. Sunt pentru cele mai aspre masuri luate de Comisie cand exista arbitrajele tendentioase. In ceea ce priveste aducerea arbitrilor straini, nu sunt de acord, dar asta e problema LPF, nu a mea".

Ioan Igna a spus ca impreuna cu Dan Petrescu au decis brigazile de arbitrii din semifinalele Cupei Romaniei. Centralul Ionica Serea si asistentul Adrian Vidan au fost opriti de la delegari dupa greselile facute in partide de Cupa dintre FC Vaslui si CFR Cluj..