Intalnirea dintre CFR Cluj si FC Vaslui din semifinalele Cupei Romaniei reprezinta pentru ambele echipe o ultima sansa sa-si mai spele imaginea dupa un sezon ratat in campionat. CFR Cluj nu-si regaseste forma de anul trecut si este pe 4 in Liga 1, in timp ce la Vaslui lucrurile se vad si mai negre - echipa a cazut tocmai pe locul 9, iar finantatorul Porumboiu le-a dat drept ultimatum jucatorilor, dar si lui Viorel Moldovan, calificarea in finala Cupei.

Adrian Porumboiu: “Mai au o singura sansa, sa se califice in finala Cupei. Tin de contracte, dar nu s-a rasturnat caruta cu prosti si eu sa fiu ala care tine de hamuri. Cred ca putem trece de CFR, dar depinde doar de jucatori”.

"Nu ma tem de ce ma asteapta in cazul in care nu ne vom califica in finala Cupei Romaniei. Domnul Porumboiu va decide. Nu voi fi nici primul si nici ultimul antrenor destituit. Daca ma va da afara, ma voi duce cu familia pe o insula si voi face scufundari in mare. Oricum, nu am ce sa-mi reprosez pentru ca ma impac cu munca si ma dedic trup si suflet in ceea ce fac”, a declarat Viorel Moldovan. "Am demonstrat ca avem potential. Trebuie sa jucam la capacitate maxima si sa speculam la maximum perioada proasta prin care trece CFR Cluj. Jucatorii trebuie sa constientizeze ca au o sansa enorma sa joace in Cupa UEFA”.

Meciul de la Urziceni va fi arbitrat la centru de Ionica Serea.