Rezultatul de egalitate de pe Nou Camp dintre Barcelona si Chelsea le convine cel mai mult englezilor. "Suntem incantati de acest rezultat", a spus antrenorul lui Chelsea, Guus Hiddink. La Barcelona, moralul a mai scazut un pic, insa Pep Guardiola isi incurajeaza jucatorii. "Imi felicit baietii. E greu sa joci bine cand adversarul face anti-joc", a spus antrenorul catalanilor.

Guus Hiddink, antrenorul lui Chelsea

"Psihic, echipa mea dat dovada de curaj si de spirit de sacrificiu pe Camp Nou. Suntem incantati cu rezultatul pe care l-am obtinut. Este o realizare mai ales ca am jucat impotriva unei echipe frumoase care practica un fotbal incantator. Totusi, nimic nu s-a decis pentru ca in zilele noastre nu mai exista o mare diferenta intre meciurile de acasa si cele din deplasare. Este insa un rezultat bun impotriva unei echipe bune!", a spus Hiddink potrivit The Sun.

"Cred ca Jose Bosingwa a facut o treaba buna in ceea ce-l priveste pe Leo Messi. A fost sustinut de Malouda pe stanga, iar cand Messi patrundea spre interior, acolo era John Terry. Au reusit sa-l tinsa sub control. Nu stiu daca din cauza asta, dar jocul lui Messi a fost neutru. Asta a fost posibil o data, dar nu stiu daca mai avem norocul acesta si a doua oara". In final, Hiddink a tinut sa-i multumeasca portarului Petr Cech pentru ca "a salvat meciul pentru Chelsea".

Pep Guardiola, antrenorul Barcelonei

"Rezultatul este care este, in fotbal nu poti spune ca ai meritat mai mult. Rivalii nostri au stiut cum sa joace si au fost foarte defensivi. Au jucat cu sase jucatori in aparare, dar noi am incercat sa ne facem jocul nostru si sa lasam o imagine buna in urma acestui meci.

Vom merge la Londra cu acelasi spirit. Nu trebuie sa ne fie rusine dupa o performanta ca asta si nimeni nu este vinovat pentru ca nu am castigat. Nu pot decat sa fiu mandru de jucatorii mei. Nu e usor sa joci bine cand adversarul nu iese la joc. Infruntarile cu o astfel de miza pot fi decise de mici detalii, iar in seara asta nu ne-a iesit.

De cateva luni am tot castigat, iar increderea este inca ridicata, dar mai avem nevoie de suportul fanilor nostri care au fost minunati impotriva lui Chelsea. Am jucat cu daruire si lumea apreciaza acest lucru. Mereu vrem sa castigam, la fel va fi si sambata impotriva lui Real Madrid".