Manchester si Arsenal se lupta pentru calificarea in marea finala a Champions League de la Roma, duelul de pe Old Trafford fiind unul intre experienta campioanei Europei si tineretea gradinitei lui Arsene Wenger. Diavolii sunt cotati cu prima sansa la victorie, dar tunarii au aratat in ultimele partide ca sunt foarte greu de invins si ca inscriu destul de mult in deplasare.

"Vrem sa ne aparam titlul cucerit anul trecut, iar pentru asta trebuie sa eliminam pe Arsenal. Nu vom avea o partida usoara, dar ne gandim la o victorie care sa ne dea sperante pentru returul de la Londra", a declarat Sir Alex Ferguson, antrenorul lui United.

"Nu vom merge sa ne aparam pe Old Trafford. Vrem sa aratam ca suntem o echipa buna, un grup unit. Ar fi ceva deosebit sa plecam neinvinsi, iar totul sa se rezolve pe terenul nostru", a declarat Adebayor, atacantul celor de la Arsenal.

Fotbalul din Albion a transformat inca o data un duel din Premier League (precum Manchester - Arsenal) intr-un derbi fascinant de Champions League, fotbalul britanic fiind la putere in cea mai importanta competitie intercluburi.

United spera sa marcheze repede, iar apoi sa treaca lejer la conducerea ostilitatilor si datorita faptului ca tunarii ar fi nevoiti sa iasa la joc. Problemele pentru gazde ar putea veni din stilul ofensiv al londonezilor, Arsenal fiind echipa care marcheaza constant partida de partida.

Un lucru e clar, spectatorii din intreaga lume spera sa vada spectacol in aceasta seara, fotbalul englez oferind partide de zile mari in ultima perioada de timp.

Echipe probabile:

Manchester: 1 Van der Saar - 3 Evra, 15 Vidic, 5 Ferdinand, 21 Da Silva - 7 Ronaldo, 11 Giggs, 8 Anderson, 16 Carrick - 10 Rooney, 9 Berbatov

Arsenal: 1 Almunia - 40 Gibbs, 18 Silvestre, 5 Toure, 3 Sagna - 8 Nasri, 14 Walcott, 4 Fabregas, 17 Bilong - 25 Adebayor, 26 Bendtner