Timisoara este in finala Cupei Romaniei, dupa ce a predat o lectie de fotbal inamicului sau de o viata, Dinamo. Antrenorul Balint are satisfactia de a-si fi vazut echipa interpretand admirabil contraatacul, acolo unde "motoreta" Gigel Bucur (stralucitor) a desfiintat toate improvizatiile din defensiva lui Rednic, cu o mentiune speciala pentru Lucian Goian, copia nereusita a internationalului de la Steaua.

"Cred ca noi avem fata de campioana - jucam cu incredere, baietii au prins mult curaj si asta se simte cu fiecare rezultat bun pe care il obtinem. Cu ce l-am suprins pe Rednic? Cu patru goluri!" - Balint, antrenor Timisoara.

Cele doua echipe sunt in competitie directa si in campionat (in lupta pentru titlu). Banatenii asteapta o rezolutie din partea TAS: daca isi vor recupera cele 6 puncte (pierdute in dosarul "palmaresul lui Poli"), baietii lui Balint ar urca direct pe prima pozitie. Insa la cum s-a jucat marti seara, in Cupa, pot privi cu incredere finalul de stagiune, indiferent de hotararea de la Lausanne...

"Ne-a ramas campionatul. Nu as vrea sa spun ca nu am vrut sa castigam, dar campionatul este prioritatea noastra. Am dominat prima repriza, timisorenii nu au facut altceva decat sa se apere si au dat un gol din ofsaid. Dar nu contest victoria lor, au fost mai buni, iar acest rezultat este o rusine pentru Dinamo" - Cristi Borcea, manager Dinamo.

Dinamo - Timisoara 1-4

Adrian Cristea 72 - Magera 25, Gigel Bucur 81, Nibombe 86, Abiodun 60

'86 Nibombe da lovitura de gratie: se inalta la o lovitura libera, domina careul dinamovist si inscrie in plasa portii lui Matache...

'84 Izvoranu este eliminat pentru o "talpa" aplicata lui Cisovski.

'81 Gigel Bucur inscrie pentru 3-1, dupa o actiune personala a lui Parks. Banatenii sunt practic in finala!

'78 Borbely rateaza singur cu portarul dinamovist - trimite pe langa poarta!!!

'72 Dinamo reduce din diferenta printr-un sut centrare al lui Adrian Cristea, la care Pantilimon nu a intervenit, incomodat de aparitia lui Miranda.

'69 Ultimul cartus - Rednic a efectuat ultima schimbare: iese Marius Niculae, intra Claudiu Niculescu.

'60 In plina dominare dinamovista, Timisoara marcheaza al doilea gol - Maxim a centrat in centrul careului, de unde a reluat Abiodun, in stanga portarului Matache: 2-0 pentru banateni!

'58 A doua schimbare la Dinamo - iese Torje, intra Zicu.

'53 Dinamo apasa acceleratia - doua centrari traverseaza careul banateanilor, scoase de Stancu si Nibombe.

'49 Torje suteaza din afara careului, balonul trece pe langa poarta lui Pantilimon.

'46 Se reia jocul. Dinamo il schimba pe Papa Malick cu Miranda, iar Timisoara il trimite pe Maxim in locul lui Magera.

'43 Timisoara nu a schimbat nimic din profilul tactic - ramane in jocul de asteptare. Acum, Dinamo trebuie sa riste, dar nu prea are solutii. Tot Timisoara este mai periculoasa - lovitura libera executata de Stancu, aproape de poarta.

'35 Bostina si Cristea incearca sa readuca pe Dinamo in joc, cu doua suturi din afara careului.

'32 Timisoara rateaza desprinderea - acelasi Magera apare la finalizare, dar lufteaza, la o minge care ii fusese trimisa ideal de Curtean, in centrul careului.

'25 Timisoara deschide scorul la prima sa ocazie - Bucur scapa pe contraatac, dribling in careu, suteaza in bara laterala, mingea ricoseaza in centrul careului, de unde Magera o trimite in plasa: 1-0 pentru banateni!

'18 Un nou atac al lui Dinamo - dribling scurt Cristea, sut violent cu piciorul stang, balonul ocoleste de putin cadrul portii banatene!

'15 Prima situatie importanta a lui Dinamo - Danciulescu reia cu capul din 6 metri, Pantilimon retine!

'12 Adrian Cristea conduce o actiune individuala promitatoare, scoate doi oameni din joc, insa centrarea sa vine prea tarziu - apararea timisoreana respinge.

'8 Joc echilibrat - banatenii s-au pregtit pentru un joc de contraatac, Dinamo accepta ideea de a conduce ostilitatile: sut Cristea, peste transversala.

'2 Curtean suteaza din afara careului, la prima actiune ofensiva a meciului.