Ionut Lupescu, directorul general al FRF, a declarat ca s-a hotarat in privinta numelui noului selectioner, Razvan Lucescu avand nevoie de votul favorabil al Comitelului Executiv pentru a fi cel care-l va inlocui pe Victor Piturca. In alta ordine de idei, fostul antrenor al primei reprezentative a declarat ca nu a reziliat intelegerea cu forul condus de Mircea Sandu.

"Voi propune Comitetului Executiv ca Razvan Lucescu sa fie noul selectioner al echipei nationale", a declarat Ionut Lupescu pentru NewsIn.

"Din cate am inteles, optiunea lui lonut Lupescu pentru Comitetul Executiv de maine va fi Razvan Lucescu. Pasiune, relaţia foarte buna cu jucatorii, planurile tactice pe care le-a avut cu echipele sale, castigarea unui trofeu, Cupa Romaniei, promovare cu Brasovul si in drum spre un loc de cupa europeana, relatie foarte buna cu presa. Cam astea, la prima strigare. Obiectivul sau va fi calificarea la CE din 2012", a declarat Mircea Sandu la Telesport.

"Nu s-a intamplat nimic, contractul de reziliere primit de la FRF nu e valabil pentru mine. In rest, nu vreau sa mai spun nimic pentru ca nu mai discut cu presa", a declarat Victor Piturca pentru NewsIn.

Gica Hagi si Dan Petrescu au fost celelalte nume propuse pentru a prelua banca tehnica a primei reprezentative a Romaniei, dar se pare ca tehnicianul lui FC Brasov a avut castig de cauza.

Razvan Lucescu si-a inceput cariera in antrenorat la FC Brasov (2004), acesta pregatind mai apoi pe Rapid intre anii 2004 si 2007. Actualmente, Lucescu Jr se afla pe banca tehnica a Stegarilor, formatie cu care se afla pe locul 8 in Liga 1.