Chelsea va intalni Barcelona in prima mansa a semifinalei de Liga Campionilor pe Camp Nou, iar antrenorul Guus Hiddink e convins ca echipa sa le poate face fata extraterestrilor lui Pep Guardiola, dar mai ales pericolului numarul 1 al catalanilor - Lionel Messi. "Messi e un jucator de clasa mondiala, dar asta nu inseamna ca nu mai dorm noaptea gandindu-ma cum o sa-l opresc", a spus olandezul.

"Imi place mult jocul lui Messi. Natura l-a inzestrat cu foarte multe calitati. Jucatori ca el te fac sa te uiti la fotbal", a spus antrenorul lui Chelsea pentru News of the World. "Bineinteles, o sa incercam sa-l blocam, dar nu vom folosi metode care sa incalce regulile sau care implica violenta".

"Sunt constient ca va fi foarte dificil sa anulezi pe teren un jucator ca Messi, dar asta nu inseamna ca nu mai dorm noptea gandindu-ma la acest lucru. Jucatorii mei trebuie sa fie gata sa-si marcheze omul si sa recupereze mingi pentru ca Messi si toti jucatorii Barcelonei isi schimba foarte mult locurile in timpul meciurilor. Il vom opri pe Messi printr-un joc colectiv, nu prin individualitati".