Barcelona a remizat in deplasare la Valencia, scor 2 la 2, intr-un meci contand pentru etapa 33 din Primera Division. Barcelona a fost condusa de Valencia pe durata intregii reprize secunde, dar salvarea a venit in minutul 86. Henry trimite un lob spectaculos peste apararea adversa si aduce echipei catalane un punct.

Messi a deschis scorul in minutul 24, dupa un un-doi reusit cu Iniesta. Spre sfarsitul reprizei secunde, Valencia egaleaza prin Maduro care suteaza in poarta lui Valdes o centrare venita de la coltul terenului. Apararea Barcelonei este prinsa pe picior gresit dupa doar doua minute. Hernandez trece cu usurinta de catalani si isi aduce echipa in avantaj inainte de pauza. Henry reuseste egalarea in minutul 86. Eto'o suteaza spre poarta din lovitura libera, portarul Valenciei respinge in fata, iar mingea ajunge la Henry, care trimite un lob peste apararea adversa si inscrie.

Barcelona se afla in continuare pe locul intai in Primera Division, cu 82 de puncte, la o distanta de sapte puncte de rivala Real Madrid. Galacticii au insa un meci mai putin jucat. Madrilenii vor intalni duminica ocupanta locului 3, FC Sevilla.