Stenogramele DNA, publicate de Realitatea.net, scot la iveala o discutie telefonica intre patronul Argesului, Cornel Penescu, si Florin Prunea, oficial din cadrul FRF. Omul de afaceri pitestean il intreaba pe fostul international ce arbitru ar fi bun pentru deplasarea de la Vaslui, in asa fel incat FC Arges sa nu fie facuta de fluierasi.

8 octombrie 2008 – discutie intre inculpatul Penescu Gheorghe Cornel (P.G.C.) si Prunea Florin ( P.F)

Penescu: Pana acum la Vaslui... Nu stiu. Sa nu ma faca cine o fi acolo. Sa-i spui sa-si vada de treaba lui, ca oricum...

Prunea: Pai unul FIFA banuiesc ca o sa fie, ca e meci... Nu?

Penescu: O sa-mi fie frica, da, Mi-e frica.

Prunea: Vrei sa iti spun eu care ar fi cel mai bun arbitru acolo? Corpodean.

Penescu: Corpodean, nu?

Prunea: Pe cuvantul meu de onoare.

Penescu: Pai da asta trebuie... Ce? Il deleg eu?

Prunea: Pai da nici eu nu il deleg , aia e! Tu cred ca ai putea sa-l delegi mai repede ca mine.

Penescu: Nea Costica e prieten cu ala de la Vaslui?

Prunea: Ba, nu e. Ii e frica de el, dar nu e, sa stii. Nu e. Acela-i e cu Craciunescu. Amandoi sunt. S-au impacat, sunt tovarasi de fratie.

Penescu: Stiu, da-i dracu! Hai, bine. Mersi, Florinele!

Prunea: Bine Cornele. Hai!

Penescu: Sa traiesti!

Prunea: Te pup! Numai bine! Ciao! Pa!

"Am avut convorbiri cu domnul Penescu, este adevarat, dar sunt unele normale intre presedinti si federatie. Sunt foarte linistit, pentru ca stiu ca sunt nevinovat. Daca voi fi solicitat, voi veni sa dau declaratii in legatura cu ceea ce stiu. Niciodata nu am intervenit la numirea unor arbitri", a declarat Florin Prunea intr-o interventie la Realitatea TV.

"L-a sunat sa-l intrebe ceva de arbitrul ala. Prunea nu avea atributii in legatura cu delegarea arbitrilor. Conducatorii de cluburi trebuie sa-si vada doar de finantare si atat. Putea sa-i spuna si de Tudor si de Balaj. Sunt convins ca nu l-a pus Prunea, dar nu stiu daca nu a intervenit pe langa seful arbitrilor ca sa-l puna", a declarat Mircea Sandu la Realitatea TV.