Fotbalul romanesc se scufunda cu trecerea fiecarei zi, iar anchetele DNA au luat prim-planul derbiurilor. In fata valului de arestari (Gheorghe Constantin, Cornel Penescu, Marcel Lica, Sorin Corpodean si Marcel Savaniu - lista ar putea continua in urmatoarea perioada), Mircea Sandu, seful FRF, declara cu mult simt de raspundere ca este suparat si ca trebuie sa mergem inainte in tentativa de curatire a fotbalului romanesc.

"Am sesizat Comisia de Disciplina si impotriva arbitrilor care au fost citati si chiar retinuti in acest scandal sa fi luate masuri dure, mergandu-se pana acolo incat sa nu mai fie deloc delegati. Trecem printr-o mare criza in fotbalul din tara noastra si trebuie sa luam masuri dure, sa curatam aceste mizerii. Sunt foarte dezamagit de ceea ce se intampla. Aveam mare incredere in Savaniu, in Corpodean, care m-au dezamagit. Sunt foarte suparat, dar trebuie sa mergem inainte si sa curatam fotbalul", a declarat Mircea Sandu la postul Oltenia 3 TV, citat de Prosport.

In alta ordine de idei, Mircea Sandu a surprins pe toata lumea intr-o conferinta de presa, Nasul precizand imediat dupa izbucnirea scandalului legat de arbitri ca "daca tot au facut ceva, macar dracu' sa fi fost destepti".

Curatenia de primavara in fotbalul romanesc a inceput, important este ca ea sa nu se opreasca inainte de termen.