UPDATE 3/ 16.06 Marcel Lica, observator de arbitri, a parasit sediul DNA in catuse, acesta fiind retinut si el pentru 24 de ore.

UPDATE 2/ 15.00 Sorin Corpodean a fost si el arestat pentru 24 de ore. Arbitrul a fost acuzat ca a primit mita in valoare de 15.000 de dolari pentru meciul FC Arges - Otelul Galati, scor 3-2. Corpodean a parasit sediul DNA Pitesti in catuse.

UPDATE 1/ 14.15 Arbitrul Marcel Savaniu a fost retinut 24 de ore de procurorii DNA Pitesti in urma audierilor de miercuri. Savaniu este acuzat de luare de mita, mai exact 3000 de dolari. "Sunt nevinovat", a spus arbitrul la iesirea din sediul DNA in duba politiei.

Mircea Sandu (Realitatea): "Nu ma asteptam la arestarea lui Marcel Savaniu. De aparitia numelui lui Florin Prunea in acest scandal nu pot spune decat ca nu am primit nimic oficial, numele lui aparand numai in presa. Oricum, eu am vorbit cu Florin si el nu va mai participa in calitate de observatori la meciuri. Cred ca Savaniu castiga mult mai mult din arbitraj, in jur de 1500 de euro daca imi aduc bine aminte, ca sa accepte mita de 3000 de dolari".

Aurelian Bogaciu s-a prezentat si de aceasta data primul la DNA Pitesti, pentru a doua tura de audieri. Tiberiu Lajos a vorbit miercuri pentru prima oara cu procurorii DNA, apoi a venit randul lui Marcel Savaniu si Sorin Corpodean sa intre in sediul DNA.

Bogaciu a iesit dupa doua ore de audieri fara sa dea vreo declaratie presei. “Sper ca acest proces sa se judece cu intelepciune si pe baza de probe, nu ca un spectacol, cum a inceput sa arate”, a spus avocatul arbitrului.

La doua ore dupa ce Aurelian Bogaciu a parasit sediul DNA din Pitesti, Tiberiu Lajos a iesit dupa mai bine de trei ore de audieri. Arbitrul a refuzat sa faca orice fel de declaratii legate de ancheta din care face parte.

Sorin Corpodean si Marcel Savaniu au ajuns la Pitesti, dar nu au iesit inca de la audieri. Tot la DNA Pitesti mai este asteptat si vicepresedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Marcel Lica.