CFR Cluj nu a mai castigat in Ghencea din 1973, dar campioana en-titre este hotarata sa schimbe statistica, miercuri, cand va disputa returul contra Stelei. "Steaua este o echipa de locul 7, care nu mai sperie pe nimeni", le-a transmis capitanul Cadu colegilor sai. Invingatoarea de miercuri seara din Ghencea inca mai poate spera la cucerirea titlului in Liga 1.

Arapad Paszkany si Iuliu Muresan le-au facut o vizita jucatorilor CFR-ului la vestiare pentru a-i incuraja inainte de intalnirea cu echipa lui Marius Lacatus. "Meciul cu Steaua este foarte important pentru noi! Suntem la doar trei puncte de Dinamo si trebuie neaparat sa luam toate punctele in Ghencea", au spus sefii de la Cluj. Aceeasi scena a avut loc si in vestiarele din Ghencea, unde Gigi Becali le-a tinut o morala jucatorilor lui Lacatus aflati la 11 puncte in spatele lui Dinamo inainte de meciul cu CFR Cluj.

Marius Lacatus nu-i va avea la dispozitie pe accidentatii Plesan, Szekely si Ovidiu Petre (operat pentru a doua oara la menisc, rateaza restul sezonului), dar nici pe Banel Nicolita, acesta fiind suspendat. Situatia cartonaselor galbene in cazul lui Sorin Ghionea s-a lamurit si capitanul ros-albastrilor va juca impotriva lui CFR Cluj.

"Steaua nu mai sperie pe nimeni" - capitanul Cadu

Marius Lacatus: "Va fi un meci greu, cu o echipa foarte buna. Speram sa ne apropiem victoria si astfel sa ramanem in lupta pentru titlu. Avem in continuare absente importante. Nu ne permitem sa mai facem pasi gresiti. Daca vrem un loc in Liga Campionilor, trebuie sa castigam toate jocurile. Rezultatele de pana acum au fost mediocre, dar trebuie sa le uitam. Inca se poate obtine locul 1. Nu ma intereseaza daca echipa joaca spectaculos, pe mine ma intereseaza numai rezultatul".

Lacina Traore, cel mai in forma jucator al Clujului din ultimele meciuri: "Simt ca vom face un nou meci mare in Ghencea si ne vom intoarce cu toate cele 3 puncte".

Eduard Stancioiu: "Ne dorim un meci de calitate, care sa fie pe placul suporterilor. Mergem in Ghencea cu intentia clara de-a cistiga toate cele 3 puncte. In ipoteza unui esec nu vom spune adio campionatului, dar ne vom indeparta mai mult de titlu. Dar nu luam in considerare aceasta varianta, pentru ca ne dorim foarte mult victoria".

Dani: "Miercuri, noi ne vom bucura. Sunt sigur de acest lucru. Vom lua titlul si in acest sezon".