Steaua abordeaza partida derbi cu CFR Cluj (de miercuri, ora 21:00) cu mult optimism, antrenorul Marius Lacatus fiind de parere ca daca echipa va juca la adevarata ei valoare, in Ghencea se mai poate spera inca la titlul de campioana a Romaniei si implicit la o noua prezenta in grupele Champions League.

"Va fi un joc foarte important pentru noi, trebuie sa obtinem o victorie. Vom intalni campioana en-titre, Clujul, are jucatori de mare valoare. Probleme medicale: Plesan, Szekely, Ovidiu Petre, in timp ce suspendat este Nicolita. Pentru noi, toate jocurile vor fi decisive daca ne dorim un loc pentru Champions League. Am avut rezultate mediocre, dar speram sa invatam din greseli. Inca se mai poate obtine locul intai si implicit calificarea in Liga Campionilor", a declarat Marius Lacatus intr-o conferinta de presa.

Steaua va intalni pe CFR Cluj, miercuri, de la ora 21:00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXVI din Liga 1. Inainte de aceasta disputa, formatia pregatita de Marius Lacatus ocupa locul 7 in clasament, cu 42 de puncte acumulate, in timp ce clujenii se afla pe 4, cu 46 de puncte.