Partida nebuna in Sambata Mare la Vaslui, acolo unde echipa gazda a invins pe FC Timisoara, scor 4-3, dupa 90 de minute de fotbal spectacol. Cu toate ca au condus cu 2-0 si 3-2, banatenii pleaca fara niciun punct din Moldova, iar Sarbatorile de Pasti o vor gasi pe Dinamo pe primul loc din Liga 1. Formatia lui Gabi Balint a fost sambata minute bune liderul virtual al ierarhiei, disputa cu echipa patronata de Adrian Porumboiu fiind una halucinanta pentru alb-violeti.

"Modul in care a evoluat echipa mea m-a entuziasmat. Am luat doua goluri nepermise in prima repriza, dar am avut puterea sa ne revenim. Trebuia sa ne dea penalty si eliminare. M-am saturat, toti vin pe la Vaslui si dupa aia apar prin presa ca au luat bani. Maniera de arbitraj m-a nemultumit foarte tare, de maine ma apuc si eu sa injur Federatia, poate asa o sa fiu arbitrat corect. O sa aflam dupa ani de zile daca le asculta cineva telefoanele, ce se intampla", a declarat Adrian Porumboiu la sport.ro.

"De la Vaslui nu se pleaca decat cu copci la cap si fara dinti in gura. Moldovan a fost inspirat, mult mai inspirat decat Gabi Balint. Numai Gabi a inteles ce a vrut sa faca. Nici el nu cred ca stie ce a incercat, eu nu am inteles absolut nimic din fata televizorului! Oricum, vina pentru infrangere este numai a lui Balint!", a declarat Marian Iancu la sport.ro.

Cum s-au marcat golurile:

6' Gigel Bucur marcheaza cu capul de la 6 metri. Vaslui - Timisoara 0-1

8' Gigel Bucur realizeaza dubla din penalti. Vaslui - Timisoara 0-2

28' Wesley puncteaza dupa un corner al gazdelor. Vaslui - Timisoara 1-2

30' Luchin trimite in propria poarta dupa o centrare a lui Temwanjera. Vaslui - Timisoara 2-2

67' Artiom Karamian suteaza perfect de la 16 metri. Vaslui - Timisoara 2-3

69' Temwanjera inscrie in poarta goala dupa o faza creata de Burdujan. Vaslui - Timisoara 3-3

86' Milisavljevici puncteaza din trei metri. Vaslui - Timisoara 4-3

Echipe:

FC Vaslui: 1. Kuciak, 15. Buhus, 28. Canu, 26. Farkas, 27. Hugo Luz, 10. Milisavijevici, 23. Pavlovici, 4. Genchev , 19. Temwanjera, 80. Wesley, 9. Burdujan

FC Timisoara: 29. Pantilimon, 30. Badoi, 16. Luchin, 28. Cisovsky, 27. Latovlevici, 10. Art. Karamyan, 5. Alexa, 7. Curtean, 28. Magera, 18. G. Bucur, 11. Arm. Karamyan.