Craiova si-a pierdut stralucirea din meciurile cu CFR si Dinamo: oltenii s-au bazat prea mult pe Florin Costea (individualist si neinspirat de aceasta data), in vreme ce Unirea Urziceni a mizat pe o organizare superioara a jocului.

Ialomitenii au dominat debutul intalnirii: cu un pressing sustinut, Unirea a surprins Craiova, silind-o sa joace departe de poarta lui Arlauskis. Oltenii s-au "incalzit" mai greu, au avut si o bara (prin Barboianu), insa Unirea Urziceni a avut tot timpul reactie - Bornescu a salvat de cateva ori poarta "Stiintei", ultima oara imediat dupa pauza, cand a scos doua suturi violente in aceeasi faza (Frunza si Paduretu).

"Am pierdut doua puncte, de aceea nu sunt foarte multumit de acest egal. In prima repriza, Craiova a avut o superioritate, insa a doua repriza a fost dominata de noi. Ma ingrijoreaza ca facem cam multe egaluri, parca e scenariul de anul trecut" - Mihai Stoica, manager Urziceni.

Periculoasa pe contraatac, Unirea a scazut ritmul doar in ultimele minute, cand Craiova a avut tot terenul la dispozitie. Nicio ocazie importanta nu a tulburat insa linistea portarului Arlauskis, astfel ca ialomitenii pleaca cu un punct de pe stadionul "Ion Oblemenco".

"Unirea joaca un fotbal muncitoresc, mai inchis, dar uite ca au puncte in clasament. Noi suntem Craiova, vrem sa facem si spectacol, dar sa facem si un fotbal de valoare europeana. pentru ca noi vrem sa jucam in Euro Liga" - Adrian Mititelu, patron Craiova.