Vestea eliberarii sub control judiciar al lui Gigi Becali a bucurat familia, prietenii, cunoscutii chiar si dusmanii patronului din Ghencea. "Gigi vorbeste mult, dar nu e un pericol social. Ma bucur ca va fi eliberat", a spus Mihai Stoica, managerul Urziceniului.

Mircea Sandu: "Acum am aflat si eu de decizia tribunalului. Este o hotarare corecta, pentru ca Gigi Becali poate fi anchetat fara nicio problema si in libertate, Gigi Becali nu este nici violator, nici talhar, nici criminal, nu reprezinta un pericol public. Este un gest onorabil din partea judecatorului care a luat aceasta hotarare si este bine pentru ca Gigi Becali poate petrece Pastele alaturi de familie".

Dumitru Dragomir: "E o decizie corecta pentru ca de fapt Becali ce facuse, prinsese niste hoti. Trebuie sa avem incredere in judecatori pentru ca marea majoritate, am inteles ca sunt oameni corecti. Sunt foarte usurat pentru ca am vrut sa merg azi cu Mircea Sandu la el, dar mi s-a spus ca se duce la tribunal si nu mai vrea sa fie iar valva. Am presimtit ca ii va da drumul lui Gigi. Merita sa i se dea drumul".

Mihai Stoica: "Ma bucur pentru el si pentru familia lui. Il cunosc foarte bine pe Gigi si chiar daca uneori vorbeste mai mult decat trebuie el nu reprezinta niciun pericol social".

Marian Iancu, patron FC Timisoara: "Ma bucur ca omul asta este in libertate! Isi va petrece Pastele acasa. Trebuie lasat sa-si faca treaba".

Vasile Turcu, actionar Dinamo: "Ma bucur foarte mult pentru Gigi, care va fi alaturi de familie de sarbatori. L-a ajutat bunul Dumnezeu. Justitia si-a facut datoria si nu pot sa nu ma bucur de aflarea acestei vesti".