18.00Cornel Penescu, Liviu Facaleata, fostul presedinte al CCA, Gheorghe Constantin, si Cristian Libertatu, fost director al OPC Arges, nu vor iesi din arest. Curtea de Apel Pitesti a luat aceasta decizie in cazul scandalului de coruptie in arbitraj in care acestia sunt implicati.

Pentru patronul Argesului lucrurile nu stau deloc bine, in cazul in care va fi gasit vinovat de dare de mita, Cornel Penescu risca intre 5 si 15 ani de puscarie. Omul de afaceri explica existenta sticului de memorie inscriptionat cu "Spaga CG": "Am vrut sa ii fac un CD ca sa ii arat cat de usor poate fi filmat", a precizat Penescu.

13.20 "Nu va doresc sa treceti prin ce trec eu. Nu stiu daca i-am convins. La ora aceasta sunt prea obosit", a precizat Gheorghe Constantin dupa audiere.

13.15 "Nu sunt vinovat de nimic. Judecatorii au fost cumsecade, dar nu stiu daca asta conteaza", a declarat Penescu la iesirea din Curtea de Apel Pitesti

12.40 Gheorghe Constantin a lesinat in sala de judecata, acesta fiind stropit cu apa pentru a-si reveni, conform gsp.ro

"Ma leaga o prietenie stransa de Gheorghe Constantin! I-am dat un CD, ca sa ii arat cat de usor poate fi filmat! Credeti ca daca aveam arbitrii de partea mea, retrogradam in 2007?", a declarat Penescu in timpul audierilor, conform Realitatea TV.

Finantatorul echipei FC Arges a pledat nevinovat (la audierile de vineri dimineata), omul de afaceri pitestean sperand ca justitia sa-l judece in libertate si sa fie acasa de Sarbatorile de Pasti.

Gheorghe Constantin, fostul sef al CCA, a cerut eliberarea din arest dupa ce a invocat unele probleme de sanatate. Constantin este cercetat pentru luare de mita, conform DNA fostul arbitru primind foloase necuvenite de la Cornel Penescu pentru ca echipa FC Arges sa beneficieze de arbitraje partinitoare.