Marian Rada si-a inaintat, in dimineata zilei de vineri, demisia din functia de antrenor principal al echipei Rapid Bucuresti, tehnicianul motivand acest gest prin faptul ca giulestenii nu si-au indeplinit obiectivele stabilite in ultima perioada precum si faptul ca la infrangeri a ramas singur, informeaza Prosport.

De asemenea, un alt motiv pentru care Rada a decis sa paraseasca corabia giulesteana ar fi un conflict cu Nicolae Manea, cel care a declarat ca de rezultate nu raspunde el, ci numai antrenorul.

"Am demisionat si nu vreau sa revin asupra deciziei. Rezilierea va fi unilaterala, nu stiu ce voi face pe viitor. Nu vreau sa comentez mai multe, am renuntat din motive personale, dar si jocul echipei m-a facut sa renunt", a declarat Rada pentru NewsIn.

Cu Marian Rada pe banca tehnica, giulestenii au reusit trei victorii, au remizat de doua ori si au pierdut doua dispute.

Rezultatele care l-au nemultumit in mod special pe antrenor au fost cele doua infrangeri din partidele cu Dinamo (0-3 in campionat si 2-4 in Cupa Romaniei) in decurs de numai cateva zile.

"La victorii eram toti o echipa, acum sunt doar eu singur", si-a motivat Rada despartirea de Rapid.