Fostul international Gica Popescu comenteaza situatia actuala existenta in fotbalul romanesc, Baciul fiind de parere ca daca Mircea Sandu tot nu raspunde de situatia arbitrilor si a anumitelor comisii, atunci FRF nu are nevoie de un sef, forul putandu-se conduce singur.

"Daca as fi fost in locul lui Sandu as fi plecat cu siguranta de la sefia FRF. Deocamdata sunt nevinovat pana cand aceasta ancheta nu se va termina. Important pentru mine este ca stiu ca sunt curat. Daca atatea prerogative nu sunt ale lui Sandu, atunci ar trebui sa nu mai avem presedinte. Daca lucrurile sunt autonome, mai avem nevoie de un presedinte? Acest scandal din ultima perioada dauneaza imaginii fotbalului romanesc. Pentru tot ce am facut pentru echipa nationala pot sa imi dau cu parerea", a declarat Gica Popescu la gsp.tv.

"Iubitorii de fotbal se vor bucura dupa ce va pleca Mircea Sandu. Sa lucrez cu Sandu este ca si cand mi-as pune singur streangul si as da cu piciorul la scaunul pe care stau. Seful FRF este disperat si vede ca nu prea il mai agreeaza nimeni", a declarat Ion Craciunescu la gsp.tv.

Mircea Sandu l-a atacat pe Gica Popescu intr-o conferinta de presa, boss-ul de la Casa Fotbalului precizand ca nu accepta sfaturi de la persoane urmarite penal (a facut referire la fostul international Gica Popescu).