In urma tragerii la sorti care a avut loc, joi, la Casa Fotbalului, s-a stabilit tintarul semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. Astfel, CFR Cluj va intalni pe FC Vaslui , in timp ce Dinamo va juca impotriva FC Timisoara.

Semifinale Cupa Romaniei:

CFR Cluj - FC Vaslui

Dinamo - FC Timisoara

Echipele trecute primele vor fi organizatoarele acestor partide.

Semifinalele competitiei vor avea loc in data de 6 mai, in timp ce finala Cupei Romaniei se va desfasura pe 17 iunie.

Adrian Porumboiu, finantator FC Vaslui (gsp tv): "Pentru noi ar fi bine sa jucam finala cu echipa care va castiga campionatul. Asa vom fi siguri ca mergem in UEFA. E o tragere buna pentru noi atunci. Nu ne vom mai face probleme in privinta campionatului. Imi crapa dintii cand spun asta, dar ar fi ideal sa ia Dinamo campionatul. Va fi greu insa sa trecem de CFR Cluj, dar nu e imposibil, avem sansa noastra. Nu avem un complex de inferioritate fata de ei".

"Chiar daca am pierdut cu 3-0 in campionat, scorul nu a reflectat realitatea din teren. Va fi altceva in Cupa! Baietii sunt pregatiti, ne vom antrea foarte bine pentru a merge in finala si chiar pentru a castia trofeul", a declarat Viorel Moldovan, tehnicianul Vasluiului, la gsp.tv despre tragerea la sorti.

"Avem obiectiv sa castigam si cupa si campionatul, de aceea ma bucur ca am picat cu Dinamo. Este vremea sa-i batem si mi-am dorit sa ii intalnim in semifinale. Joaca un fotbal de buna calitate, dar dupa ce ne vor veni punctele de la TAS clasamentul s-ar putea schimba la varf", a declarat Gheorghe Chivorchian despre faptul ca FC Timisoara va intalni pe Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei.