"Nu stiu ce o sa faca Constantin, dar daca el ar spune lucrurilor pe nume ar sari tot fotbalul romanesc in aer" este declaratia soc a lui Marian Iancu (boss-ul Timisoarei) despre situatia actuala din Liga 1. Retinut de DNA sub invinuirea de luare de mita, Gheorghe Constantin ar putea sa revolutioneze fotbalului romanesc prin declaratiile sale. Demascarea jocurilor de culise din sportul rege de pe plaiuri mioritice este in mana DNA.

"Nu stiu ce o sa faca Constantin, dar daca el ar spune lucrurilor pe nume ar sari tot fotbalul romanesc in aer. Eu de foarte multe ori am avut scandaluri cu presedintele CCA, dar niciodata nu a fost insensibil, a analizat sa nu iasa catastrofa", a declarat Marian Iancu la Sport Total FM.

Retinut de DNA pentru o perioada de 29 de zile, Cornel Penescu (patronul Argesului) a uimit o intreaga tara prin acuzatiile de mituire a arbitrilor care i se aduc.

Interesant este faptul ca daca boss-ul Argesului, o echipa care lupta pentru mijlocul clasamentului, ar fi putut sa isi aranjeze arbitraje favorabile, ramane de vazut daca formatiile care lupta pentru Champions League si pentru foarte multi bani nu au si ele vreo legatura cu delegarile speciale care ar fi fost facute, pana in urma cu ceva timp, de Gheorghe Constantin.