La finalul thriller-ului de pe Stamford Bridge, Drogba si Alonso si-au dat mana, Guus Hiddink si Rafa Benitez si-au impartasit impresiile timp de cateva minute, iar fanii lui Liverpool inca mai cantau pentru echipa lor, eliminata din Liga Campionilor. Fair-play total! "Am luptat pana la final, am facut tot pentru Gerrard si pentru fanii nostri, dar nu a fost sa fie", a spus Dirk Kuyt.

Frank Lampard: "A fost un meci de fotbal extraordinar. Ne-am ingreunat misiunea singuri si Liverpool este o echipa fantastica. Dar este bine ca ne-am calificat".

Guus Hiddink: "Eram furios la pauza pentru ca nu am inceput cum am planuit. Stiam ca celor de la Liverpool nu trebuie sa le lasi spatii libere. Ne-am retras prea devreme. La pauza am tipat: baieti, nu asa vom juca si in repriza secunda. Cateodata trebuie sa fii mai dur si a functionat! Jucatorii au reactionat, de asta imi place sa lucrez cu ei, si stiam ca putem sa inscriem".

Rafa Benitez, mandru de echipa pe care o antreneaza: "Am aratat caracter si un fotbal de calitate. Jucatorii au facut o treaba fantastica si fanii vor fi extrem de mandri de ei. Am fost peste ei de la inceput. Aplauze merita toti jucatorii, mai ales Lucas, care a muncit enorm la mijloc, in locul lui Steven Gerrard. Cred ca, atunci cand pierzi, trebuie sa fii dezamagit, dar cand pierzi in acest fel nu ai de ales decat sa mergi inainte cu capul sus".

Kuyt: "Am incercat tot si jucatorii trebuie sa fie mandri. Am avut o prima repriza foarte buna, dar Chelsea a revenit in joc. Am luptat pana la final, dar din pacate nu a fost suficient. Cand am condus cu 4-3 am sperat intr-un miracol, dar nu a fost sa fie.

"Am jucat pentru Stevie, pentru echipa si pentru suporterii nostri, care au fost din nou la inaltime. Am fost unul pentru toti si toti pentru unul. Sa marchezi 4 goluri pe Stamford Bridge inseamna ca ai facut un meci bun. Poate ca aveam nevoie de putina sansa, dar, pana la urma, echipa care a castigat merita sa mearga mai departe".

Pepe Reina: "Ne-am daruit complet in acest meci si trebuie sa fim mandri. Dupa meciul tur, eram constienti ca trebuie sa jucam exceptional".