Gheorghe Hagi vrea din nou sa antreneze si nu ar zice nu unei oferte de a prelua carma echipei nationalei. Numai ca propunerea de la Federatia Romana de Fotbal nu a venit inca: Deocamdata numai presa m-a propus la carma echipei nationalei. Nu m-a contactat nimeni in acest sens., a declarat Hagi.

"As vrea din vara sa antrenez din nou. Daca va exista o oferta care sa ma provoace, voi accepta. Daca nu, asta e. Echipa nationala? Normal ca ar fi o onoare pentru mine sa revin la carma echipei nationale, dar deocamdata doar presa m-a propus. Nu m-a contactat nimeni in acest sens, asa ca nu are rost sa vorbim. Sunt doar speculatii. Oricum, vreau sa le multumesc celor care au spus ca eu as fi omul potrivit pentru a prelua echipa nationala, dar deocamdata nu am primit o propunere oficiala. La nationala trebuie creata o noua echipa competitiva. Daca va fi cazul, voi spune mai multe", a afirmat Hagi, potrivit Mediafax.

Ladislau Boloni a zis deja nu nationalei, avand de ales intre a ramane la Standard Liege sau a prelua echipa nationala de fotbal a Belgiei.