Jandarmii timisoreni au intocmit actele premergatoare unor dosare penale pentru trei suporteri prezenti la partida de sambata dintre FC Timisoara si Universitatea Craiova. Unul dintre ei, timisorean, a aprins o torta in timpul meciului, iar ceilalti doi, suporteri ai Craiovei au incercat sa introduca pe stadion materiale incendiare. Potrivit unui comunicat emis de Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, alte sase persoane au primit amenzi in valoare de 800 lei pentru ca au consumat bauturi alcoolice in apropierea stadionului si au refuzat sa se legitimeze.

"Pentru ca au refuzat sa se legitimeze fortelor de ordine si pentru ca au consumat alcool in imediata apropiere a stadionului, jandarmii au amendat sase persoane, cu amenzi in valoare totala de 800 de lei", se arata in comunicat, citat de Mediafax.

"La terminarea meciului si cu ajutorul imaginilor video ale camerelor de luat vederi amplasate pe stadion, jandarmii au intocmit actele premergatoare pentru un suporter aflat in galeria echipei gazde, care pe timpul desfasurarii meciului a folosit si a aprins o faclie. La intrarea galeriei FC Craiova pe stadion, asupra a doi suporteri au fost descoperite mai multe materiale incendiare si fumigene, motiv pentru care jandarmii le-au intocmit actele premergatoare unor dosare penale", se mai arata in comunicat.