Victor Piturca a fost demis, insa secundul Stefan Iovan ramane la nationala pentru a-i pregati urmatorului selectioner meciul cu Lituania. "Eu pana pe 1 mai lucrez pentru pregatirea meciului cu Lituania, pentru antrenorul urmator, adica pentru cel care vine. Pentru ca vreau sa lasam omului lucrurile in regula, ca asa e frumos", a declarat secundul nationalei.

Demiterea lui Piturca nu a reprezentat o surpriza pentru Iovan: "Intr-un fel e normal, avand in vedere evolutia echipei si rezultatele, sa se ajunga la o despartire. Eu ma asteptam, pentru ca, neavand rezultate, te astepti la orice. Am discutat si cu Piturca. Cred ca si el se astepta, pentru ca asa e atunci cand pierzi", a declarat Iovan pentru agentia Mediafax.

Legat prin contract de Piturca, secundul Iovan a declarat ca FRF nu i-a oferit nicio suma inca: "Eu o sa discut cu federatia despre contractul meu dupa ce se clarifica lucrurile cu Piturca. Deocamdata nu m-a contactat nimeni, nici nu are cum, pentru ca pana la data de 1 mai eu lucrez la federatie, sunt angajatul federatiei. Eu pana pe 1 mai lucrez pentru pregatirea meciului cu Lituania, pentru antrenorul urmator, adica pentru cel care vine. Pentru ca vreau sa lasam omului lucrurile in regula, ca asa e frumos".