Atacantul brazilian Adriano a marturisit, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se simte bine in Italia (acolo unde traieste sub presiune de la 18 ani) si ca cel putin pentru moment renunta la fotbal. Talent deosebit, dar implicat de multe ori in tot felul de scandaluri nocturne, fotbalistul celor de la Inter va lua o pauza de la sportul rege.

"Nu stiu daca voi sta o zi, doua sau trei luni fara joc. Vreau sa ma gandesc bine la viitorul carierei mele, deoarece trebuie sa recunosc ca nu sunt fericit in Italia, acolo unde traiesc sub presiune de la 18 ani. Cel mai bine ma simt in Brazilia, alaturi de familie si prietenii mei şi am hotarat acest lucru gandindu-ma doar la fericirea mea", a declarat Adriano.

Fotbalistul primeste 400.000 de euro pe luna la Internationale Milano, dar evolutiile si comportamentul sau din ultima perioada l-au nemultumit pe Jose Mourinho, tehnician care l-a criticat in dese randuri pe brazilian.

In alta ordine de idei, jucatorul selecao a mai precizat ca nu are nicio tangenta cu drogurile si ca nu sufera de vreo depresie: "Vreau sa va spun ca nu sunt nici bolnav, nici mort, dupa cum vedeti, si nimeni nu ma poate opri sa vizitez comunitatea in care am crescut", a conchis Adriano.