Marius Lacatus impreuna cu o parte dintre jucatorii Stelei s-au intalnit, joi seara, cu suporterii ros-albastri pentru a discuta despre situatia actuala in care se afla echipa din Ghencea. Aflati pe locul opt in campionat dupa 23 de etape, stelistii s-au intalnit cu aproximativ 200 de reprezentanti ai Peluzei Nord, Peluzei Sud si ai Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS) in speranta gasirii modalitatii salvatoare de redresare a echipei.

Potrivit site-ului oficial al Stelei, sedinta a fost solicitata de reprezentantii fanilor si a cuprins o discutie civilizata, in care atat sportivii, cat si sustinatorii Stelei si-au exprimat punctele de vedere cu privire la situatia actuala a echipei si la redresarea acesteia.

AISS a comunicat prin intermediul site-ului suporterilor stelisti ca in cadrul sedintei s-a decis continuarea protestului la adresa conducerii echipei, suporterii dandu-si insa acordul pentru un protest cu un caracter mai civilizat. Mentionam ca jucatorii nu au fost in niciun fel amenintati in legatura cu viitorul meci impotriva echipei Dinamo Bucuresti.

Cu 11 etape ramase de disputat pana la finele sezonului, Steaua Bucuresti se afla pe locul opt in Liga 1, la noua puncte distanta de liderul Dinamo.