Saptamana dificila pentru microbistii din Romania, etapa intermediara din Liga 1 urmand sa se suprapuna cu partidele fantastice din Champions League. Astfel, marti, Pandurii - Steaua (21.00) va fi la concurenta cu Manchester Porto (21.45), in timp ce miercuri veti avea de ales intre a vedea Craiova - Dinamo (21.00) sau Liverpool - Chelsea/ Barcelona - Bayern (21.45). Ce veti alege?

Etapa intermediara din Liga 1 a picat cum nu se poate mai rau pentru microbistii din Romania, disputele importante din prima liga de fotbal a tarii urmand sa se suprapuna cu partidele din sferturile Ligii Campionilor.

Decizia va fi (probabil) cu atat mai grea cu cat sunteti unii dintre suporterii echipelor Steaua, Dinamo si Craiova, formatii ale caror partide se vor disputa in acelasi timp cu supermeciurile din Liga Campionilor.

Asezati in fata televizoarelor, veti dicta cine sa va incante privirile: Cristiano Ronaldo sau Dayro Moreno (marti seara) sau Messi, Henry, Ribery, Gerrard sau Lampard, pe de-o parte, fratii Costea, Danciulescu, Niculescu si compania, pe de alta parte.

Program partide marti si miercuri:

Marti, 7 aprilie, ora 21.00 Pandurii - Steaua

Marti, 7 aprilie, ora 21.45 Manchester - Porto

Miercuri, 8 aprilie, ora 21.00 U Craiova - Dinamo

Miercuri, 8 aprilie, ora 21.45 Barcelona - Bayern si Liverpool - Chelsea.