Antrenorul echipei nationale Victor Piturca a declarat ca nu va pleca de la echipa nationala, in pofida infrangerii din Austria si a prestatiei slabe a tricolorilor in campania de calificare. "Nu plec. Deocamdata! In perioada urmatoare, vom analiza situatia si vom vedea daca mai avem sanse de calificare".

"Nu s-a intamplat nimic deosebit, am pierdut jocul. Am avut meciul la discretie, dar cand facem greseli de o asemenea maniera, e normal sa pierdem. Trebuia sa vina si acest recul. Eu am atras atentia dupa EURO 2008 ca vom avea probleme. O analiza mai profunda vom face in perioada urmatoare, nu astazi. E prea devreme.

Vom vedea in perioada urmatoare daca mai avem sperante de calificare. Acum e prea devreme... Sunt amarat, sunt suparat, dar asta e viata", a declarat Victor Piturca dupa infrangerea din Austria (Pro TV).

"Mircea Sandu il va demite pe Piturca, sunt convins. Eu va spun in continuare ca Piti e un antrenor bun, dar in viata oricui poate aparea si un moment prost! Daca Hagi va fi desemnat inlocuitor, eu il sustin. Hagi merita o noua sansa, desi nu cred ca opozitia din FRF va accepta desemnarea lui!" , spune seful LPF Dumitru Dragomir.

"Un adversar asa de prost eu nu am mai intalnit in istoria echipei nationale. De la acel 1-7 in Elvetia, eu cred ca nu am mai patit asa ceva. Dar atunci a fost un accident, acum e lipsa de valoare. ne-au batut niste ecologisti din Austria, te umfla rasul numai cand te uitai la ei ce se chinuiau sa preia o minge. Eu mi-am spus de mult timp parerea despre Piturca. Asta e valoarea lui..." - Cornel Dinu (GspTV)