Cu o zi inainte de partida dintre Romania si Austria atmosfera in micutul oras austriac Klagenfurt este una mai mult decat calma, localnicii nefiind interesati de partida pe care nationala tarii lor o va disputa impotriva tricolorilor. "Sper sa fie un meci frumos, dar in momentul de fata nu cred ca vreuna din cele doua echipe se va califica la Campionatul Mondial", ne-a declarat Hans, unul dintre austriecii care vor vedea din tribuna partida de miercuri seara.

Interesant este faptul ca pana in acest moment nu s-au vandut toate biletele pentru partida de miercuri, situatia fiind urmatoarea:

-au fost puse in vanzare 23.000 de bilete;

-21.000 de tichete au fost vandute, dintre acestea 2.000 fiind destinate suporterilor romani veniti din tara;

- mai exista inca 2.000 de bilete care vor fi scoase la vanzare in ziua partidei, acestea urmand sa fie impartite intre fanii austrieci (10 case de bilete) si romanii care au resedinta in Austria si Germania (o casa de bilete).

Viena, Salzburg si Graz sunt orasele care se bucura de o popularitate mare a fotbalului, organizatorii spunandu-ne ca mare parte din suporterii de miercuri seara vor fi din respectivele localitati.

"Mda...stiu ca va avea loc aceasta partida, dar sincer nu ma intereseaza. Nationala noastra traverseaza o perioada mai putin fasta si acest lucru pot sa spun si despre nationala voastra. Pentru frumusetea fenomenului sper sa fie o partida frumoasa", a declarat pentru HotNews.ro P. Christian (locuitor din Klagenfurt).

Meciul Austria - Romania va avea loc, miercuri, 1 aprilie, de la ora 21:30, pe stadionul din Klagenfurt.