Romania a batut doar Insulele Faroe in aceasta campanie de calificare pentru Mondialul din 2010. Doua infrangeri si un egal, acasa, cu Lituania, Serbia si Franta. Acesta este bilantul echipei lui Piturca. Meciul din Austria se joaca pentru ca asa e in program. Sansele celor doua echipe la calificare sunt foarte mici. Dar austriecii par mai indrazneti.

"Romania parca a dormit in prima repriza a meciului cu Serbia, dar in a doua parte a atacat cu mult entuziasm. Mutu este un jucator de clasa, dar romanii nu au avut o seara reusita. Avem sanse sa castigam, de ce nu?", a spus Dietemar Constantini, tehnicianul Austriei.

"In Romania se asteapta demisia lui Piturca. Antrenorul este asaltat de critici, fotbalul romanesc e in criza, iar sambata noapte romanii au trait un cosmar", se scrie in presa din Austria.

Lotul Austriei pentru meciul cu Romania:

Portari: Michael Gspurning (Xanthi), Juergen Macho (AEK Atena), Andreas Schranz (Austria Kaernten)

Fundasi: Aleksandar Dragovic (Austria Viena), Andreas Ibertsberger (Hoffenheim), Manuel Ortlechner (Austria Kaernten), Emanuel Pogatetz (Middlesbrough), Sebastian Proedl (Werder Bremen), Franz Schiemer (Austria Viena), Andreas Ulmer (Red Bull Salzburg)

Mijlocasi: Daniel Beichler (Sturm Graz), Christian Fuchs (Bochum), Andreas Hoelzl (Sturm Graz), Zlatko Junuzovic (Austria Kaernten), Umit Korkmaz (Eintracht Frankfurt), Christoph Leitgeb (Red Bull Salzburg), Yasin Pehlivan (Rapid Viena), Juergen Saeumel (FC Torino), Paul Scharner (Wigan)

Atacanti: Marko Arnautovic (Twente Enschede), Erwin Hoffer (Rapid Viena), Marc Janko (Red Bull Salzburg), Stefan Maierhofer (Rapid Viena)