Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, il desfiinteaza pe selectionerul Victor Piturca, cel care este vazut drept singurul responsabil pentru esecurile nationalei Romaniei. "Are material, dar nu stie sa atace. Romania este condusa de un om care nu stie nici sa se scuze", este de parere MM Stoica.

"Mai bine de atat nu puteau sa joace. Domnul Piturca, din pacate inca selectioner, nu a gasit vinovati decat pe arbitri. Vinovat pentru aceste esecuri pe teren propriu este doar selectionerul. Material are, degeaba spune el ca nu! Este vinovat pentru modul in care a alcatuit primul "11" si e responsabil de selectie in general. Nationala este condusa de un om care nici nu stie sa se scuze. Vine, injura, jigneste si crede ca a iesit castigator. Piturca nu stie cum sa atace, stie doar sa se apere. Mi-era jena mie la meciul cu Olanda de la Europene" , a declarat Mihai Stoica la gsptv despre selectionerul Victor Piturca.

Romania a pierdut cu 3-2 partida cu Serbia, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale de Fotbal din 2010, si si-a compromis serios sansele de a ajunge la turneul final din Africa de Sud (tricolorii se afla la 8 puncte de liderul Serbia).