Cornel Dinu face o analiza a parcursului tricolorilor in grupa a-7-a de calificare la Cupa Mondiala de Fotbal din 2010, fostul antrenor al tricolorilor fiind de parere ca trebuie sa se traga linie dupa partida cu Austria si adus un nou tehnician la carma primei reprezentative de fotbal a Romaniei.

"Eu as astepta meciul cu Austria, atunci as trage linie. In mod normal, nu cred ca mai sunt sanse. Sunt numai teoretice, chiar daca am castiga la Austria. Avem meciuri in deplasare la Paris, la Belgrad si in Lituania. As merge la echipa nationala pe o reimprospatare a lotului. Nu as renunta la Mutu, ci la jucatorii care nu au adus plus. Parerea mea este, totusi, ca si pe banca tehnica a echipei nationale ar trebui sa vina un suflu nou", a declarat Cornel Dinu pentru Sport Total FM.

Romania a piedut, la Constanta, cu 3-2 partida cu Serbia si pastreaza sanse reduse de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal care va fi gazduit de Africa de Sud (tricolorii se afla la 8 puncte in spatele liderului Serbia).