Victor Piturca si Adrian Mutu nu sunt pe aceeasi lungime de unda. In ultimele zile au aparut zvonuri legate de colaborarea dintre cei doi. Atacantul ar fi parasit mai devreme unul dintre antrenamentele dintre ultimele zile din cauza criticilor lui Piturca.

Boloni: Daca pleaca Piturca, atunci o sa iau in considerare o revenire la nationala... Suna tentant!

"Ne-am certat si nu vorbim. Vorbesc foarte serios. Cred ca o sa joace cu Serbia, asta e meseria lui, nu? Mutu nu a iesit mai devreme din antrenament, nu e adevarat", a spus Piturca.

Relatia dintre cei doi s-a stricat dupa meciul Romania - Olanda (0-2) de la Euro. Atacantul s-a declarat nemultumit intr-un cerc de prieteni de tactica nationalei din ultimul meci de la Euro iar Piturca i-a reprosat jucatorului ca nu a dezmintit in presa cele scrise.

De altfel, Mutu nu a evoluat pentru nationala in meciurile cu Letonia (amical), Lituania (oficial), Insulele Feroe (oficial) si Croatia (amical), invocand accidentari. Piturca a reactionat dupa ce jucatorul a spus ca este accidentat inainte de meciul cu Croatia si in campionat a marcat 3 goluri pentru Fiorentina.