Mai sunt doua zile pana la partida cu Serbia si declaratiile jucatorilor, antrenorilor, dar si ale fostilor oameni de la nationala au un iz accentuat de optimism. "Sarbii sunt buni, dar noi avem mai multa experienta decat ei", a spus Gica Hagi, acompaniat de Mirel Radoi, care nu are emotii: "sunt convins ca vom obtine victoria".

"Intotdeauna am avut meciuri grele cu ei, un popor care are un orgoliu urias si care beneficiaza de jucatori foarte valorosi si tehnici. Noi avem totusi mai multa experienta decat ei", a spus Hagi.

Mirel Radoi, mai optimist ca niciodata pentru meciul cu Serbia: "Mai avem cateva zile pana la meciul cu Serbia si suntem pregatiti pentru ziua cea mare. Sunt sigur ca vom obtine victoria! Vreau sa le transmit tuturor suporterilor sa aiba incredere in noi si sa ne sustina pentru a castiga. Mi-ar placea sa vad un intreg stadion la Constanta facand semnul victoriei la sfarsitul meciului!

Personal consider ca acest meci este de importanta majora, atat pentru adversari, dar in special pentru noi intrucat ne cresc sansele de calificare la Campionatul Mondial din 2010. Sunt convins ca un rezultat bun cu Serbia, obtinut in acest meci, ne va motiva pentru viitoarele meciuri din grupa. O victorie ar fi un cadou frumos si pentru ziua mea de nastere pe care tocmai mi-am sarbatorit-o”.