Interesul in jurul partidei cu Serbia este unul enorm, suporterii nationalei Romaniei luand cu asalt casele de bilete inca de la primele ore ale diminetii (grupuri de microbisti erau la arena inca de la ora 4). FRF a scos la vanzare 8.000 de bilete, insuficiente pentru a multumi marea de spectatori care vor sa ii vada pe Mutu si compania. O partida de asemenea importanta ar fi umplut orice stadion din Bucuresti, iar conditiile de disputare ar fi fost mult superioare. Si atunci, de ce jucam la Constanta?

Gazonul de joc nu a excelat niciodata pe stadionul Farul, iar capacitatea arenei este de numai 15.500 de locuri. In plus, conditiile existente in tribune nu se ridica la nivelul celor din Bucuresti. Pe langa toate acestea, atmosfera de la Constanta a fost una calda pentru oaspeti, neputand fi vorba de un adevarat vulcan care sa ii poarte pe tricolori catre victorie.

Faptul ca se vor vinde numai 8.000 de bilete (restul pana la 15.500 sunt dedicate sponsorilor, jucatorilor si oficialitatilor, plus 1.200 de bilete pentru suporterii sarbi) va reprezenta un moment mai mult decat bun pentru bisnitari, acele persoane care va vor intreba scump de sanatate (pretul unui tichet va fi mult peste cel oficial) in ziua partidei cu Stankovic si compania.

In retur, indiferent pe ce arena se va juca, vor fi cel putin 40.000 de suporteri sarbi care vor crea o atmosfera incendiara pentru favoritii lor, in timp ce la Constanta poate doar vremea ar putea sa tina cu noi (a se vedea cazul partidei cu Olanda).

Raspunsul din partea federatiei de specialitate va fi acelasi: vrem sa promovam echipa nationala in provincie, pentru ca in Bucuresti (in special pe arena din Bulevardul Ghencea) atmosfera le este ostila baietilor. Toate bune si frumoase, dar provincie nu inseamna numai Constanta, mai exista Craiova, Timisoara, Cluj...

Preturile tichetelor pentru partida de sambata, de la ora 20:45, sunt urmatoarele:

50 lei la cele doua tribune si 15 lei la peluze. Fiecare suporter poate achizitiona maximum 4 bilete.